Topul filmelor din 2023 - prima parte a anului

 


1 Rye Lane Printre cele mai vesele filme ale anului 2023 este această comedie romantică vine din Anglia. Vivian Oparah și David Jonsson joacă rolul lui Yas și Dom, doi ratați îndrăgostiți care împărtășesc o chimie uluitoare. Sigur, s-ar putea să fie condiționați de despărțiri zdrobitoare precedente, dar întâlnirea lor complet bizară, într-o toaletă publică, duce la una dintre acele întâlniri improvizate de o zi pe care ți le amintești toată viața.

2 Lui Beau îi e frică Printre cele mai polarizante filme din 2023, Beau Is Afraid a provocat frenezia  publicului. Scriitorul/regizorul Ari Aster și-a făcut un nume cu hituri de groază uluitoare și zguduitoare precum Hereditary și Midsommar . Face acum echipă cu o distribuție plină de vedete – inclusiv Joaquin Phoenix , Amy Ryan, Nathan Lane , Parker Posey, Bill Hader și Patti LuPone – pentru a oferi o poveste despre frică - nu atât de înfricoșătoare, cât un soi de comedie nevrotică.

3. În 2023, romanul clasic al lui Judy Blume Are You There God? It s Me, Margaret a devenit un film clasic pentru genul bildungsroman, datorită scriitoarei/regizoarei Kelly Fremon Craig. Regizorul de la  The Edge of Seventeen aduce la viață  necazurile adolescentine ale Margaret Simon (Abby Ryder Fortson, alături de multe staruri de la Hollywood) cu umor, căldură și empatie, toate în același timp păstrând spiritul operei lui Blume.

4. Polite Society se concentrează pe două surori britanici-pakistaneze : Ria (Priya Kansara), care visează să fie o cascador, și Lena (Ritu Arya), ale cărei aspirații artistice au fost zdrobite recent. Ele își susțin unul altuia obiectivele „neconvenționale”, chiar și atunci când restul lumii nu o face. Dar când Lena primește o cerere în căsătorie aparent râvnită, viziunea despre lume a Riei este pusă în pericol.

5. În tradiția predecesorilor săi, Fast X reacționează pentru a aduce în luptă un nou inamic feroce. Jason Momoa joacă rolul Dante extravagant, modern și vesel anarhist, care caută să se răzbune împotriva lui Dom Toretto (Vin Diesel) și a întregii sale familii. 

Comments

Cele mai bune filme seriale

New Wansait+

Popular Posts

wansait.com

Arta plus Cultura

Biografii alese