Aprilie 2024 - Cele mai vizionate filme românești în cinematografele din România

 clasament extrapolat pe baza datelor oferite de Box Office Mojo

1 Buzz-House


Buzz House: Filmul
Selly a pregătit multe surprize pentru participanți: concurenți secreti, o vilă izolată în pădure accesibilă doar cu barca și un angajat costumat însărcinat să-i sperie, făcându-i palpitant.
Cu încasări de 1,5 milioane de dolari, filmul a fost pe locul 2 în box-office-ul care include și filmele străine care au rulat în România. A fost depășit doar de Dune - partea a doua

2. Nasty


documentar biografic despre Ilie Năstase realizat de o echipă condusă de Tudor Giurgiu

Anul 1972 a fost un moment de cotitură în cariera lui Ilie Năstase: câștigând US Open, ajungând în finalele de la Wimbledon și Cupa Davis. Își înfățișează victoriile, controversele, personajul rebel care provoacă normele tenisului și influența sa ca o icoană rebelă a tenisului.

[3. Sleeping Dogs]

Policier cu Russel Crow ]n rolul principal, filmul este american, dar e bazat pe un roman scris de Eugen Ovidiu Chirovici

4. Băieții buni ajung în rai

comedie

Dan moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis și află că nu este singur în acest loc: aici este și Laura, fata de care era îndrăgostit în liceu. Vor reuși cei doi în sfârșit să fie împreună?

5 Horia

Adolescentul neliniştit Horia decolează cu vechea motocicletă a tatălui său într-o călătorie prin ţară pentru a se reîntâlni cu dragostea lui. Pe drum, i se alătură Stela, o tânără de 13 ani impertinentă, și o prietenie puțin probabilă înflorește.


6. Familiar

Îl urmărește pe regizorul Dragos Binder în timp ce explorează secretele întunecate ale familiei sale și încearcă să-și folosească filmul pentru a depăși trauma pe care a trăit-o în copilărie.


7 Hai România!

documentar care a dominat vânzările de bilete din martie

8. Tati part time

Filmul a rulat accidental în cinematografe după ce a fost preluat pentru difuzare de Netflix.

9. 

Comments

Cele mai bune filme seriale

New Wansait+

Popular Posts

wansait.com

Arta plus Cultura

Biografii alese