Top 10 scandaluri sexuale cu vedete (videotape)

1. Paris Hilton

Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton, Paris, a fost şi ea filmată într-o cameră de hotel în timp ce făcea sex cu iubitul ei de atunci Rick Salomon. Filmuleţul a apărut în 2004 şi a fost momentul în care blonda a devenit celebră, transformându-se dintr-o necunoscută în fotomodel,c ântăreaţa, creator de modă sau autoare de cărţi.

2. Pamela Anderson




Blonda din Baywatch a fost şi ea protagonista unor scene fierbinţi private. Nu cu o casetă, ci chiar cu două.  “Debutul” ei a reprezentat de fapt unul din punctul de plecare al vânătorii de casete cu scene sexuale din viaţa vedetelor. Clipul în care apare alături de soţul ei Tommy Lee a fost înregistrat în luna de miere ce a urmat nunţii din 1998. Şapte ani mai târziu avea să revină într-un alt scandal, alături de Bret Michaels, din trupa Poison.

3. Jordan

Katie Price şi fostul băiat de trupă Dane Bowers s-au filmat şi ei în timp ce făceau sex, iar imaginile s-au scurs pe net în timpul relaţiei lor din anii 90. Cuplul s-a despărţit în 2000, iar Jordan a devenit celebră pentru apariţiile sale în reality-show-uri.

4. Abi Titmuss

Fosta asistentă Abi a fost filmată în timp ce îşi făcea de cap cu fostul ei iubit prezentator tv John Leslie şi cu o altă femeie în anul 2000. Filmuleţul de 16 minute a fost dat publicităţii în 2003 şi a transformat-o într-o vedetă a revistelor. A încercat ulterior să se redefinească ca actriţă serioasă.


5. Jennifer Lopez

Vedeta pop a fost ceva mai norocoasă. Imaginile hot din timpul lunii de miere cu Ojani Noa din 1997 nu au apărut la lumină niciodată. Totuşi câteva cadre au fost date publicităţii pe internet, însă un judecător a decis ca filmul să fie dat curţii şi închis într-un seif.

6. Kendra Wilkinson

Celebră pentru apariţia sa în Playboy, dar şi pentru că a avut o relaţie cu fondatorul revistei Hugh Hefner vreme de cinci ani, Kendra Wilkinson a fost la rândul său protagonista unei sex tape la 18 ani. Imaginile au fost date publicităţii în mai 2010.

7. Verne Troyer

Mai cunoscută pentru apariţiile sale în filmele cu Austin Powers, Verne Troyer s-a trezit cu o casetă intimă pe internet în care apare cu fostul său iubit în 2008. Filmuleţul e chiar lung: are 50 de minute.

8. Colin Farrell

Bad boy-ul irlandez de la Hollywood şi fostul playmate Nicole Narain apar într-un filmuleţ de 13 minute înregistrat în 2006. Farrell şi-a dat fosta iubită în judecată, susţinând că aceştia conveniseră să ţină înregistrarea privată. Colin a câştigat procesul şi a blocat distribuirea casetei şi cu toate acestea filmuleţul s-a scurs pe internet.

9. Fred Durst – Limp Bizkit

Vedeta celor de la Limp Bizkit a făcut milioane din sex tape-ul său. Imagini cu el şi cu o necunoscută în timp ce făceau sex au fost furate din calculatorul său. A dat în judecată numeroase site-uri care au publicat imaginile fără permisiunea sa şi a câştigat mai bine de 43 de milioane de lire sterline despăgubiri.

10. Dustin Diamond – Salvaţi de clopoţel

Dacă a existat vreodată vreo sex tape care să merite să vadă lumina zilei aceea e cea sordidă cu actorul american Dustin Diamond, vedeta din Salvaţi de clopoţel. Actorul a sperat că apariţia filmuleţului “Saved by the Smell” în 2007 îi va relansa cariera prăbuşită, după rolul lui Screech, dar a avut un efect exact invers.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/top-10-sex-tapes-cu-vedete_867436.html#ixzz2NjyahJTN

Comments

Cele mai bune filme seriale

New Wansait+

Popular Posts

wansait.com

Arta plus Cultura

Biografii alese