Box office România - ianuarie 2024: Un clasament dominat de filme românești

 1 - Miami Bici 2:

    - În această continuare, Ion și Ilie se întorc pe străzile pline de viață din Miami. Prinși în plasa planurilor unui expat român viclean, ei se trezesc echilibrând între intriga criminală și rădăcinile lor românești. În timp ce navighează în lumea strălucitoare din Miami, întâlnirea lui Ion cu Ioana adaugă o notă neașteptată de romantism.


2. - Oppenheimer:

    - Regizat de Christopher Nolan, Oppenheimer se adâncește în viața lui J. Robert Oppenheimer, genialul fizician care a condus Proiectul Manhattan în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Filmul explorează dilemele morale cu care se confruntă oamenii de știință în timp ce creează bomba atomică. Așteptați-vă dramă intensă și teme care provoacă gânduri.

3 - Nuntă pe bani:

    - O comedie românească care se învârte în jurul unui cuplu care își planifică nunta cu fonduri limitate. Pe măsură ce navighează în rude ciudate, întâmplări neașteptate și constrângeri bugetare, apare hilaritatea. Este o poveste plină de căldură despre dragoste, familie și sărbătoare.

4 - Aquaman și Regatul pierdut:
    - Continuarea filmului de succes cu supereroi, Aquaman, continuă aventurile subacvatice ale lui Arthur Curry. Așteptați-vă bătălii epice, creaturi mitice și imagini uluitoare, în timp ce Aquaman se confruntă cu noi amenințări în adâncurile oceanului.

5 - Tati Part Time:
   


6 - Napoleon:
    - O dramă biografică clasică despre viața lui Napoleon Bonaparte, legendarul lider militar și împărat francez. Filmul prezintă ascensiunea lui la putere, campaniile militare și eventuala cădere. Așteptați-vă la grandoare, ambiție și intrigi istorice.

7 - Jocurile foamei: Balada păsărilor cântece și a șerpilor:
    - Bazat pe romanul lui Suzanne Collins, acest prequel al seriei The Hunger Games explorează viața timpurie a președintelui Snow. Amplasat în timpul celui de-al 10-lea Joc al Foamei, se adâncește în originile regimului opresiv al Capitoliului și a rebeliunii care se desfășoară în Panem.

8 - Migrație
   
9 - Wonka:
    - Un musical fantasy care ne duce în interiorul fabricii de ciocolată a lui Willy Wonka. Cu bilete de aur, Oompa-Loompas și surprize dulci, este o călătorie capricioasă. Filmul îi are în distribuție pe Danny Trejo și Charlotte McKinney.
- PAW Patrol: The Mighty Movie:

10 - Anyone But You:
    - O comedie romantică în care răsturnările neașteptate duc la dragoste. Piciu și Bila profită de o oportunitate și se mută la Los Angeles, doar pentru a se trezi implicați în mafia escrocirii cărților de credit. În rolurile principale, Danny Trejo și Matei Dima.
Sursa: Box office Mojo  - LINK

Comments

Cele mai bune filme seriale

New Wansait+

Popular Posts

wansait.com

Arta plus Cultura

Biografii alese