Filme și seriale românești online: cele mai populare titluri din februarie 2024

1 Nuntă pe bani (NETFLIX) - lungmetraj, 7.6 nota IMDB

Mircea urăște nunțile. Toată lumea află asta atunci când după participarea la încă o nuntă din obligație, face o postare pe Facebook care devine virală. Când trebuie să restituie o sumă mare de bani, singura soluție pentru el rămâne propria nuntă.

video: Nuntă pe bani, faze amuzante la filmări / bloopers

2 Spy/Master (2023, HBO MAX) - serial, nota IMDB 7.6

La apogeul Războiului Rece, Victor Godeanu, personaj fictiv, principalul consilier al lui Nicolae Ceaușescu, are un secret teribil.


3 Haita de acțiune (NETFLIX, 2023) - lungmetraj, nota IMDB: 5

O satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel, un polițist aflat în prima lui zi de serviciu. Își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera lui este pusă în pericol înainte să înceapă.

4 To the North / Spre Nord (2022, HBO MAX) - lungmetraj

Joel, un marinar credincios filipinez descoperă un pasager român urcat clandestin pe vasul pe care lucrează. Știind că tânărul riscă să fie aruncat peste bord dacă va fi descoperit de căpitan și ofițeri, Joel intră într-un joc periculos de a-l salva.


5 #dogpoopgirl - HBO MAX și NETFLIX, lungmetraj

Film premiat la Premiile Gopo
O satiră despre puterea rețelelor sociale. Debutul regizoral al actorului Andrei Huțuleac. INTERVIU

6 Hackerville (2018) - serial HBO MAX, SKY SHOWTIME

Un atac cibernetic din România afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa preia ancheta în Timișoara şi ajunge să se confrunte cu secrete din trecutul familiei. 

7 Oameni de treabă (2022) - NETFLIX, lungmetraj

Film premiat la Premiile Gopo
Ilie este polițist într-un sat pentru ai cărui locuitori corupția e un mod de viață. În urma unei serii de evenimente violente la care asistă și a tensiunilor care se acumulează, bărbatul e nevoit să ia decizii drastice la muncă și în viața personală.

8 Boss (2023) - HBO Max, lungmetraj

Regia: Bogdan Mirică
În timpul unui jaf armat, un șofer de ambulanță lovește accidental o femeie, ceea ce îi schimbă viața.


9 Valea Mută (2022) - serial, HBO Max

Serialul explorează relația dintre doi adolescenți care oscilează între prietenie și atracție, în timp ce sunt prinși într-o serie de evenimente care îi pun în pericol: devin martorii unor crime comise într-o pădure de lângă Brașov.

10 România sălbatică (2021) - documenta, lungmetraj, HBO Max

La confluența dintre Carpați, Dunăre și Marea Neagră se află unul dintre locurile cu cea mai mare biodiversitate din Europa. Mărturie stau imaginile surprinse de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache în cel mai amplu documentar românesc dedicat naturii.



Comments

Cele mai bune filme seriale

New Wansait+

Popular Posts

wansait.com

Arta plus Cultura

Biografii alese